Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

s.đ. [ vecernji.hr ]

13. 03. 2018. 23:25   >>  23:26

TEORIJA ZAVJERE

Otkud "X" iznad Antarktika na Google Earthu?

Teoretičari zavjere misle da neko iz Googlea pokušava otkriti neku tajnu, nakon što se na Google Earthu pojavio misterizni crveni "X".

U videu objavljenom na YouTube-u gledateljima ukazuju na znak "X" koji se pojavljuje kada korisnik uključi vremensku postavku na Google Earthu. Taj znak nalazi se nad Antarktikom.
"Pokušava li nam neko u Googleu reći nešto?", pitaju se autori videa. Kada se taj znak zumira čini se da pokazuje prema nečemu, a teoretičari zavjere vjeruju da je neko na nešto želio upozoriti. Šta vi mislite?

                                       

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније