Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Izvor: Klix, Objavio: I. P. ]

28. 01. 2019. 23:48 >> 23:20

NAPALI GA PSI

Uginuo Trevor - najusamljeniji patak na svijetu

Najusamljeniji patak na svijetu, nazvan Trevor, uginuo je nakon što su ga napali psi na udaljenom pacifičkom ostrvu na kojem je živio.


Trevor je bio veoma poznat među lokalnim stanovništvom male države Niue, jer je bio jedina životinja svoje vrste koja je živjela na tom ostrvu.

Pojavio se 2018. godine, a niko ne zna kako je došao.

Živio je u bari pored ceste, a lokalni stanovnici su ga redovno hranili i brinuli se o njemu.

"Pojavio se u januaru prošle godine nakon velike oluje, vjerujemo da je letio ili da ga je vjetar donio ovdje. Vjerovatno je stigao s Novog Zelanda, ali je moguće i da je došao s Tonge ili nekog drugog pacifičkog otoka. Ovdje nema rijeka, potoka ni jezera pa je živio u bari", izjavila je Rae Findlay koja je vodila Trevorovu stranicu na Facebooku.

Stanovnici su redovno provjeravali Trevorovu baru, a vatrogasci su je punili vodom.

"Redovno je posjećivao stanovnike i jeo ukusne poslastice koje su mu nudili", dodala je Findlay.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније