Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavila: M.L.B

30. 01. 2019. 23:29 >> 22:58

POGLEDAJTE

Besprijekorno slaganje odjeće

Na ovaj način vam nijedan odjevni komad neće završiti na dnu police, već će svi komadi biti savršeno složeni.

Svako od nas ima neki svoj način za slaganje odjeće u ormaru, ali sada je japanski stručnjak otkrila najpametniju metodu koja će vam uštedjeti dodatan prostor na policama.

Marie Kondo je osmislila metodu koju je nazvala "vertikalno slaganje", uz pomoć kojeg ćete uvijek imati odličan pogled na odjeću iz ptičje perspektive i sva odjeća će biti vidljiva oku.

Njenu metodu demonstrirao je ITV-ov stilista Mark Hejes u emisiji "This Morning". Metoda je primjenjiva na džempere, majice kratkih rukava, pantalone, pa čak i šalove.

Uzmimo za primjer majicu kratkih rukava. Prvo složite na klasičan način, a zatim presavijate dok joj skroz ne smanjite površinu.

Marie predlaže da nabavite male kutije (poslužiće i kutije za cipele) koje ćete staviti u fioku, a potom u njih sortirati odjevne predmete kako vam najbolje odgovara.

Na ovaj način vam nijedan odjevni komad neće završiti na dnu, već će sve biti posloženo jedno uz drugo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније