Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Izvor: Klix.ba Objavila: M.M.Lj. ]

12. 02. 2019. 22:09   >>  21:37

FREDI FLINTOF

Voditelj Top Geara doživio nesreću na snimanju

Voditelj BBC-jeve automobilističke emisije "Top Gear" Fredi Flintof doživio je nesreću tokom snimanja epizode.

Flintof je učestvovao u utrci u centru grada Mansfilda zajedno s još sedam električnih automobila kada je probio barijeru i udario u štand. Vjerovatno se radi o epizodi koja će biti prikazana nešto kasnije ove godine.

Uprkos kritikama putem društvenih mreža koje su uslijedile zbog ometanja javnosti, gradonačelnica Kejt Alsop je rekla da će snimanje emisije pozitivno uticati na popularnost grada.

"Znam da je ovo grad u kojem je Fredi Flintof udario u štand. Trebalo bi ga nazvati po njemu, biće prava ikona", izjavila je Alsop.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније