Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ N1; Objavila: M.M ]

07. 08. 2019. 22:41 >> 22:39

ZA OGLASE

Tviter priznao da je upotrijebio podatke korisnika bez pristanka

Tviter je objavio da je možda upotrijebio korisničke podatke za personalizovane oglase bez njihovog dopuštenja.

Kompanija navodi da je nedavno otkrila probleme s podešavanjima i riješila ih u ponedeljak, iako nije još otkriveno ko je sve time pogođen.

Korisnički podaci su snažan alat kompanijama koje se njima koriste pri odlučivanju o plasiranju reklama, isticanju sadržaja i o tome koji bi potrošači mogli biti zainteresovani za proizvod.

Velike tehnološke kompanije su pod nadzorom regulatora širom svijeta zbog prakse dijeljenja podataka.

"Imali ste povjerenje u nas da slijedite vlastite odabire, a mi smo vas u tome iznevjerili", objavio je Twitter na svojoj web stranici, uz izvinjenje i obećanje da će preduzeti korake kako se "greška" ne bi ponovila.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније