Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Izvor: Klix.ba, Objavila: M.M.Lj. ]

03. 12. 2019. 23:47 >> 23:53
2

PRAZNIČNA ČAROLIJA

Pogledajte kako je Melanija okitila Bijelu kuću

Melaniji Tramp i ove godine je pripala čast da dekoriše unutrašnjost Bijele kuće povodom praznika. Čini se kako je prva dama Amerike u ovogodišnjoj prazničnoj čaroliji bila najviše zainteresovana za crvenu, bijelu i zlatnu boju.

Naime, Melania je na društvenim mrežama podijelila kratki video u kojem prikazuje kako je okitila službenu rezidenciju u kojoj boravi porodica Tramp.

Ove godine tema je bila "Duh Amerike". Melania je napisala kako je presrećna i ponosna na to kako je ove godine dekorisala Bijelu kuću.

Ovogodišnji dekorativni pristup odlikuje se "blještavim" patriotizmom.

"S velikom radošću naša porodica dočekuje blagdanske dane u Bijeloj kući, dok istovremeno slavimo duh Amerike", izjavili su iz Bijele kuće.

Dekor uključuje i stablo posvećeno porodicama vojnika, a tu je i kultna medenjak Bijela kuća. Za centralnu jelku odabrali su jelku visoku pet i po metara.

Melaniji je u dekorisanju doma pomoglo mnoštvo volontera, ali i njen suprug predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније