Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Objavila: R.B. ]

17. 12. 2019. 23:25 >> 10:03
2

STAN OD 400 KVADRATA

Ronaldov novi dom koštao sedam miliona

Juventusov napadač Kristijano Ronaldo (34) oborio je još jedan rekord - kupio je stan za sedam miliona eura u naselju Avenida de Liberdade, u Lisabonu.

Ronaldo je morao da učestvuje u licitaciji sa još dva milionera, a na kraju je pobijedio i kupio stan od 400 kvadrata sa pogledom na grad, pišu portugalski mediji.

U novoj rezidenciji imaće veliku teretanu, saunu, tri velike spavaće sobe i bazen na vrhu zgrade.

Novi stan se nalazi u blizini Parka Eduarda Sedmog, blizu naselja u kojem je kao igrač Sportinga iz Lisabona proveo skromne dane djetinjstva.

Ronaldo je prije godinu i po dana prešao u Juventus iz Reala za 117 miliona eura, dok se procjenjuje da mu je bogatstvo veće od pola milijarde eura, prenosi klix.ba.

Samo prošle godine zaradio je više od 150 miliona eura.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније