Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ RTS, Objavila: R.B. ]

25. 12. 2019. 17:42 >> 17:42
1

ZARADIO 26 MILIONA

Osmogodišnjak najplaćeniji jutjuber na svijetu

Rajan Kadži, osmogodišnjak koji vodi Jutjub kanal "Rajanov svijet", drugu je godinu zaredom najplaćeniji jutjuber. Njegova zarada u 2019. godini iznosi vrtoglavih 26 miliona dolara.

Osmogodišnjak je prošle godine sa 22 miliona dolara takođe osvanuo na vrhu Forbsove liste najuspješnijih ličnosti na Jutjubu. Kanal, koji se prvobitno zvao "Rajan tojs rivju", lansirao je 2015. godine i primarno je bio posvećen otvaranju i isprobavanju igračaka.

Kasnije je kanal preimenovan u "Rajanov svijet", a sada uključuje i obrazovne sadržaje za djecu, poput naučnih eksperimenata.

Kadži, koji živi u Teksasu, ima 23 miliona pretplatnika, a posjeduje i svoju liniju igračaka i odjeće, kao i emisiju na televiziji Nikelodeon i aranžman sa striming platformom Hulu.

Na drugom mjestu se nalazi kanal "Dude Perfect", koji postoji već deset godina, a dijeli sadržaje pet prijatelja koji izvode akrobacije i pokušavaju da postave nove Ginisove rekorde.

Treća na Forbsovoj listi je nova i najmlađa članica najuspješnijih jutjubera – petogodišnja Anastazija Radzinskaja, koja je privukla više od 107 miliona pretplatnika na sedam različitih Jutjub kanala.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније