Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Beta, Objavila: R.B. ]

25. 12. 2019. 21:33   >>  21:28 1

POZDRAVILI IH FANOVI

Kraljica Elizabeta sa porodicom na božićnoj misi

Britanska kraljica Elizabeta Druga i članovi njene uže porodice prisustvovali su danas jutarnjoj božićnoj službi u crkvi Marije Magdalene blizu kraljevskog imanja Sandrigam u istočnoj Engleskoj.

To je bila svečana prilika i kraljici su se prvi put pridružili šestogodišnji princ Džordž i četvorogodišnja princeza Šarlot, dvoje starije djece princa Vilijama i njegove supruge Kejt. 

Džordž i Šarlot pješke su stigli do crkve sa svojim roditeljima, a pored njih bio je njihov djed princ Čarls.

Kraljica je stigla kolima sa Čarlsovom suprugom Kamilom. Njen suprug princ Filip, koji je juče izašao iz bolnice, ostao je kod kuće.

Princ Endru, koji je prekinuo svoje kraljevske dužnosti zbog skandala oko veza sa osuđenim seksualnim prestupnikom, prisustvovao je ranijoj crkvenoj službi, a sa njim je bio brat Čarls.

Princ Hari, njegova supruga Megan i njihov sedmomjesečni sin Arči nisu bili danas tu pošto se nalaze u Kanadi.

Članove kraljevske porodice pozdravilo je nekoliko stotina ljudi koji su se okupili blizu crkve.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније