Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavila M.L.B.

29. 12. 2019. 13:30 >> 15:16
1

UPRKOS POŽARIMA

Ipak novogodišnji vatromet u Sidneju

Čuveni novogodišnji vatromet u sidnejskoj luci biće nastavljen i ove godine, uprkos zabrinutosti zbog rizika od buke i požara koji su aktuelni u Australiji.

Premijer Australije, Skot Morison saopštio je da će kultnog vatrometa za Novu godinu u Sidneju biti, uprkos krizi u kojoj se se zemlja našla zbog katastrofalnih požara.

Gradska skupšina u Sidneju, prvom velikom gradu na svijetu, u koji stiže Nova godina, odobrila je vatromet, ali su vatrogasne službe upozorile da bi on mogao da bude otkazan, ako budu proglašeni uslovi katastrofe.

„Svijet gleda u Sidnej svake godine i može da vidi našu strast, našu živost, naš uspjeh“, istakao je Morison.

On je dodao da ne može da zamisli bolji trenutak od aktuelne krize da se svijetu pokaže koliko je Australija pozitivna i optimistična zemlja.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније