Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Beta, Objavila: R.B. ]

07. 05. 2020. 23:10 >> 23:12

TOKOM TURNEJE U PARIZU

Madona objavila da se zarazila korona virusom

Pop zvijezda Madona objavila je da bila pozitivna na korona virus na kraju turneje u Parizu prije sedam nedjelja, a pozitivni su bili i neki članovi njene trupe.

"Kada ste testirani pozitivno na antitela, znači da ste imali virus, što je bio moj slučaj pošto sam bila bolesna na kraju turneje u Parizu prije sedam nedjelja, kao i više umjetnika" koji su učestvovali u šou, napisala je noćas na društvenim mrežama Madona.

Madona objašnjava da su svi "tada mislili da imaju težak grip". "Hvala bogu, svi smo sada zdravi", rekla je 61-godišnja zvijezda.

Svi ovi detalji nijesu bili poznati kad je Madona završila svjetsku turneju 9. marta prije najavljena dva koncerta u Parizu. Madonina svjetska turneja pod nazivom "Madame X Tour" počela je u septembru 2019. koncertima po SAD, u Lisabonu i Londonu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније