Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Izvor: Beta, Objavila: M.M.Lj. ]

11. 05. 2020. 08:13   >>  12. 05. 2020. 09:18 2

UKRAO TATIN AUTO

Devetnaestogodišnjak vozio 308 km/h

Jedan 19-godišnjak optužen je za opasnu vožnju u Kanadi gdje je automobil vozio nevjerovatnom brzinom od 308 kilometara na sat.

 

Mladi vozač je uhvaćen na auto-putu u pokrajini Ontario, saopštila je policija.

“Ovo je najgore prekoračenje brzine za koje sam čuo”, rekao je iznenađeni policijski narednik Keri Šmit u videu objavljenom na Tviteru.

Vozač je u očevom "mercedesu AMG CGE" bio s još jednim mladićem svojih godina.

Vozačka dozvola mu je odmah oduzeta, a vozilo je natovareno na prikolicu i privremeno zaplenjeno, na sedam dana.

Taj opasan prekršaj se dogodio u noći između subote i nedjelje jugozapadno od Toronta, na dijelu "Autoputa kraljice Elizabete", gdje je brzina ograničena na 100 kilometara na sat.

“Moglo je doći do užasne nesreće (...) 'Autoput kraljice Elizabete' nije trkalište", rekao je narednik, dodajući da su vozači koji su prolazili sirenama pozdravljali što je policija zaustavila "mercedes" koji ih je ranije pretekao sumanutom brzinom.

Mladić će se braniti sa slobode.

“Siguran sam da će mu biti teško da objasni zašto je to uradio baš na Dan majki, koji je u nedjelju, a i kako će tati objasniti to što automobil više nije u garaži”, rekao je policajac.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније