Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Izvor: Mina, Objavila: M.M.Lj. ]

06. 07. 2020. 23:40 >> 23:38

KORONA VIRUS

Zaposleni kompanije Fujitsu će trajno raditi od kuće

Tehnološka kompanija Fujitsu predstavila je plan kojim namjerava da prepolovi radni prostor u Japanu dok se prilagođava promjenama koje su posljedica pandemije korona virusa.

 

Fujitsuov program Work Life Shift će ponuditi fleksibilnost bez presedana za 80 hiljada svojih radnika u Japanu.

Zaposleni će moći da imaju fleksibilno radno vrijeme, a rad od kuće će biti standard gdje god je to moguće, prenosi Klix.ba.

Ta najava je stigla nakon što je Twitter u maju donio sličnu odluku.

Fujitsu je saopštio da će uvesti novi način rada koji će omogućiti osnažujuće, produktivnije i kreativnije iskustvo zaposlenima, te ih motivisati da doprinesu novim vrijednostima svojim klijentima i društvu.

Prema novom planu, zaposleni će početi primarno da rade od kuće kako bi kreirali stil rada koji im omogućava da fleksibilnije koriste svoje vrijeme u odnosu na njihov posao, poslovne uloge i način života.

Twitter je ranije obavijestio zaposlene da mogu "zauvijek" raditi od kuće ukoliko to žele. Ranije su Google i Facebook omogućili svojim zaposlenima da rade od kuće do kraja godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније