Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

A.J. [ Nezavisne.com ]

25. 03. 2024. 14:33 >> 14:33

SLAVNI SPORTISTA

Nova afera u porodici Kardašijan: Raskinuli Kim i Bekam

Najbogatija starleta na svijetu Kim Kardašijan, nakon razvoda od Kanjea Vesta uživala je u vezi sa slavnim sportistom Bekamom, ali ne Dejvidom.

No, veza Kim i Odela posle nekoliko mjeseci je - pukla. Kim je počela da se zabavlja sa američkim fudbalerom u septembru. Međutim, par nije viđen zajedno od 11. marta i zajedničkog pojavljivanja na zabavi za gledanje Veniti fer oskara u Los Anđelesu.

Nedavno je spekulisalo da se Kim "dopala ideja" da ima petu bebu sa Odelom, međutim "MailOnline" ekskluzivno otkriva da se poznati par rastao.

Izvor je potvrdio da se par razišao: "Trenutno se više ne viđaju."

Prvi put mediji i javnost uočili su njih dvoje na njegovoj proslavi 31. rođendana u Njujorku. Zatim, prošle nedelje su se pojavili na žurki koju je upriličio Džej Zi, ali nisu ušli zajedno.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније