Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ Klix.ba ]

28. 03. 2024. 11:27 >> 11:27
Čitaj mi:

"TREĆI TOP GAN"

Da li će Tom Kruz opet glumiti Maverika?

Top Gan: Maverik je došao u bioskope 2022. godine i postigao odlične rezultate, a nedugo nakon premijere postavilo se pitanje da li će biti snimljen i treći dio.

                                                                                                                     

Glasine o mogućem snimanju trećeg filma pojavile su se početkom ove godine, a sada ih je potvrdio i jedan od producenata filma, kao i informacija da će se Tom Kruz vratiti kao Pit „Maverik“ Mičel.

Producent Jerri Bruckheimer radio je na filmu Top Gan iz 1986. i Top Gan: Maverick iz 2022, a izgleda da će raditi i na trećem filmu. Kako prenosi Kolajder, producent je potvrdio da će se snimati nastavak u kojem će učestvovati i Tom Kruz, kome se jako dopada priča za treći film.

„Tom Kruz će glumiti. Tom je nevjerovatan. Proveli smo vrijeme sa njim i imamo priču. Džo Kosinski je imao divnu ideju za priču i Tom Kruz je rekao da mu se zaista dopala pa je razvijamo. Ali se ne zna kada će biti snimljen jer je Tom veoma zauzet. Trenutno radi na Nemogućoj misiji i već ima projekat nakon toga. Nadamo se da ćemo dobiti scenario koji mu se sviđa i da možemo da počnemo da radimo“, rekao je Brukhajmer, prenosi Kolajder.

Akcioni nastavak iz 2022. zaradio je 1,4 milijarde dolara i dobio je odlične kritike, prenosi Collider. To potvrđuje i ocjena koju je film dobio na Rotten Tomatoesu. Na osnovu 476 recenzija, kritičari su ga ocijenili sa visokih 96 procenata, a sa preko 50 hiljada recenzija publike, Top Gun: Maverick je ocijenjen sa 99 procenata, piše Index.

Džejms Berardineli iz ReelVievs je napisao o nastavku: „Top Gun: Maverick je jedan od retkih slučajeva gdje je nastavak bolji od originala.“

Film je takođe pozitivno ocijenio Ričard Roper iz Chicago Sun-Timesa, koji je napisao: „ Čak i dok predviđate sve vratolomije koje dolaze, čari Toma Kruza i spektakularne akrobacije iz vazduha nastavljaju da vam oduzimaju dah.“

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније