Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

13. 03. 2013. 22:20 >> 22:14

SAD

Misteriozni sajt objavio lične podatke poznatih

Prva dama i potpredsjednik SAD Mišel Obama i Džo Bajden posljednje su u nizu slavnih ličnosti čiji su privatni podaci završili na misterioznom sajtu, a u istragu tog slučaja uključila se i američka Tajna služba.

 

Na sajt su postavljeni identifikacioni brojevi, bankovni izvještaji, adrese i brojevi telefona poznatih, među kojima su reper Džej-Zi i prvi čovjek Federalnog istražnog biroa (FBI). Sajt ima internet domen koji je nekada pripadao Sovjetskom Savezu, a na nekim od stranica nalaze se fotografije koje žrtve vjerovatno same ne bi objavile i sarkastične poruke upućene pojedinim poznatim osobama.

 

Među žrtvama misterioznog sajta su i pop zvijezda Britni Spirs, američki državni tužilac Erik Holder, bivša republikanska kandidatkinja za potpredsjednika Sara Palin i bivši guverner Kalifornije Arnold Švarceneger. Istragu vode FBI i Tajna služba. Na sajtu je najprije bilo 11 imena, a za 24 sata od njegovog postavljanja njihov broj porastao je na 18, uz mogućnost brojanja posjetilaca sajta i link za nalog na Tviteru. Na sajtu nema objašnjenja zašto su pojedinci odabrani za sajt niti kako su objavljene informacije dobijene. Na nalogu na Tviteru je i poruka protiv policije na ruskom jeziku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније