Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

21. 03. 2013. 15:50 >> 15:53

APSOLUTNI

Rekorderi po broju brakova

Američka glumica Za Za Gabor udavala se čak devet puta, a u stopu je slijedi slavna Elizabet Tejlor koja je 'da' rekla osam puta.

Elizabet Tejlor jedna je od najvećih holivudskih diva, a tokom svog života u tome je i znala i da uživa. U braku je bila čak osam puta, od toga se dva puta samo udavala za Ričarda Bartona. 

Kralj toalk šoua Lari King sedam puta se ženio. Razveo se 2010. od Šon Sautvik, koja mu je bila  sedma supruga. S pređašnjom suprugom Alen Akins dva puta se ženio i od nje dva puta razvodio.

Džeri Li Luis početkom prošle godine oženio se sedmi put i to za bivšu suprugu svog rođaka. Džudit Braun bila je, naime, njegovateljica i supruga Džerijevog rođaka Rustija.

Legendarni režiser Martin Skorseze, pet puta je ulazio u brak. Među njegovim izabranicama je bila i Izabela Roselini, a od 1999. je u braku s Helen Moris s kojom ima kćerku Frančesku.

Bili Bob Tornton 
iza sebe ima pet brakova, što je i napisao u svojoj knjizi za koju je njegova bivša supruga Anđelina Džoli napisala predgovor. U knjizi 'The Billy Bob Tapes: A Cave Full of Ghosts' opisuje i njihov divlji brak koji je trajao od 2000. do 2003. godine, a o kojem Anđelina nije imala mnogo lijepih riječi, zbog činjenice da joj je taj period života bio obilježen drogom i depresijom.

Legendarna glumica i pjevačica Lajza Mineli udavala se i razvela četiri puta. Prvi put udala se 1967. godine za Australijanca Pitera Alena, koji je sredinom 1960-ih bio štićenik njene majke Džudi Garland. Razveli su se 1974.  Za posljednjeg supruga, producenta Dejvida Gesta, udala se 2002. Razveli su se sporazumno pet godina kasnije, 2007. Nakon toga odlučila je da se više neće udavati jer se uvjerila da nije stvorena za brak. Smatra da bi joj za savršen brak bila potrebna tri muškarca - stariji bogataš, sredovječni umjetnik i strasni tridesetogodišnjak.

Frenk Sinatra ženio se četiri puta, prvi put već sa 19 godina. Treća supruga bila mu je slavna Mia Farou, a posljednja Barbara Marks, prije udata za jednog od braće Marks. 

Četiri puta udavala se i bivša manekenka, danas 58-godišnja Kristii Brinkli. Nekad slavni model, nije imala sreće, i to ponajviše zbog mlađih žena. Treći brak joj propada zbog nevjere. Ron Vud prevario ju je s mladom ruskom konobaricom, a od svog četvrtog supruga Pitera Kuka takođe se razvela zbog njegove afere sa 18-godišnjom asistentkinjom.

Luj Armstrong takođe se ženio četiri puta, baš kao i glumica Dženet Leig. Džeraldo Rivera u brak je ulazio pet puta, Keni Rodžers takođe. Šest puta ženio se Toni Kertis i Rue Mekčenen.(Tportal)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније