Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

21. 09. 2014. 22:57 >> 22:58

12 GODINA BRAKA

Gven: Saradnja s mužem počela svađom

Slavni supružnici Gven Stefani i Gevin Rosdejl biće mentori u novoj sezoni šoua “The Voice”. Ipak, njihova saradnja iza scene je započela svađom.

 

"Nije mi bilo lako da donesem odluku o toj saradnji jer sam sa Gevinom do sada sarađivala samo na bebama”, rekla je Gven na konferenciji za novinare povodom nove sezone šoua.

Ona je rekla da ju je prenerazila sama pomisao da bi mogla sa suprugom poslovno da sarađuje.

"Odmah smo se posvađali i rekla sam mu da ne znam kako ću se nositi sa tim. Jednostavno to je previše. Ipak, prespavala sam i ujutru rekla ‘Uradimo to! Ovo je nešto novo, zašto da ne’”

Pjevačica kaže da je učešće u šou za nju bilo vrlo inspirativno te da je naučila ipak može da radi sa suprugom.

"Na snimanju prve epizode sam bila jako nervozna. Ne toliko zbog emisije, već zbog toga što sam sjedela pored njega. On je jako pametan i zabavan i muzikalan, a ja sam bila njegova supruga. Bilo je jako čudno, ali i nevjerovatno zabavno”, zaključila je Stefani.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније