Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

03. 04. 2013. 15:48 >> 15:52

"MOJA PRIČA"

Konrad Marej zapjevao u intervjuu iz zatvora

Anderson Kuper za Si-En-En (CNN), napravio intervju sa dr Konradom Marejem, koji je optužen na četiri godine zatvrora, zbog prepisivanja pogrešne doze propofola, koja je kralja popa, Majkla Džeksona usmrtila 2009. Svijet ostao zatečen trenutkom kada je zapjevao pjesmu koja oslikava njegov život.

Marej nikada nije priznao krivicu, pa je i u intervjuu izjavio da je nevin:

"Ja sam nevin čovjek i moram vam reći, jako mi je žao što je Majkl preminuo, to je za mene veliki gubitak i teret koji nosim i koji ću nosti još dugo. Gubitak me slomio, on mi je bio jako blizak, bili smo veliki prijatelji", ispričao je dodajući da je u posljednjim danima Džeksonovg  života bio "sredstvo za upijanje svih njegovih negativnosti". 

Nakon toga, voditelj ga  upitao kako je mogao da dozvoli pjevaču da uzme veliku dozu lijeka, koja ga je na kraju koštala života:

"On je to upotrebljavao dugo i tvrdio je da zna kako sve funkcioniše. Ja jesam potpisao lijek, ali on ga je već koristio i ja nijesam bio taj koji ga je donio u njegovu kuću. Moj je recept samo povećao njegovu zalihu. Ja sam htio da ga "skinem" s lijeka, ali Majkl Džekson nije bio osoba kojoj samo možete reći: 'Spusti to', i on će vas poslušati. Moj pristup možda nije bio ortodoksan, ali moje su namjere bile časne", objasnio je. 

Nedugo nakon toga, u nastavku intervjua, napravio je nešto što je šokiralo i voditelja i javnost: zapjevao je “The little boy that Santa Claus forgot” Neta Kinga Kola, nakon čega je i pojasnio zašto je to napravio:

"Ta pjesma priča moju priču. Tako sam ja odrastao, nijesam imao Božiće, nijesam imao igračke, nijesam imao ništa, ali kako sam odrastao moje je srce ostalo cijelo i moje srce kaže da pomognem, da je sve što treba da radim - davanje. "

Dio kada je otpjevao “The little boy that Santa Claus forgot” Neta Kinga Kola, možete pogledati u nastavku:

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније