Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

27. 07. 2015. 22:25 >> 22:13

PRIJAVITE SE!

Beer Pong takmičenje 2.avgusta na Jazu

U okviru ON/OFF Festivala, koji će se održati u nedjelju 2. avgusta na plaži Jaz u Budvi, biće organizovano najveće Beer Pong takmičenje u regionu. Beer Pong igra je nastala na američkim univezitetima 50-tih I 60-tih godina, da bi tek 80-tih bila usvojena u obliku kojeg poznajemo danas.

 

Igrači ekipe koja broji tri člana bacaju ping pong lopticu u čaše napunjene pivom protivničke ekipe. Ako loptica sleti u čašu, sadržaj čaše konzumira protivnička ekipa i uklanja času sa stola. Prvi tim koji eliminiše sve protivničke čaše je pobjednik. 

Jedan od osnivača organizacije Beer Pong Montenegro, Dario Vuksanović, o očekivanjima turnira 2. avgusta kaže: “Ko je bio na prvomajskoj promo žurci ON/OFF Festivala na plaži Jaz zna kako će to funkcionisati. Problem je tada bio što smo predvidjeli učešće 30 ekipa, a broj prijavljenih je bio mnogo veći. Ovaj put širimo takmičenje jer očekujemo izvjestan broj ekipa iz regiona i inostranstva, ali će i ovog puta broj takmičarskih mjesta biti ograničen. Zato se prijavite što prije kako bi popili što više besplatnog piva uz zvuke dobre muzike na najljepšoj evropskoj plaži”.

Cijena učešća iznosi 21 euro po ekipi (uračunate tri ulaznice za ON/OFF Festival za tri člana ekipe). Prijave se vrše slanjem poruke u inbox Facebook stranice: Beer Pong Fest, tako što se pošalje ime ekipe i imena članova ekipe. 

Novac se uplaćuje na dan festivala, 2. avgusta, na pultu Beer Ponga koji se nalazi kod ulaza ON/OFF Festivala, u terminu od 11 do 12.30 sati. Takmičenje počinje u 13 sati, a pobjednika očekuje novčana nagrada.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније