Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zdravlje

06. 07. 2013. 15:28 >> 15:28

ODMOR KOJI KOŠTA

Zašto se gojimo ljeti?

Ljeto je godišnje doba koje je idealno za skidanje viška kilograma, ali mnogi se baš tada ugoje.

Sunce nas ljeti tjera na izlazak, više se krećemo i jedemo lakšu hranu, ali svejedno nam se dogodi da nakupimo koji kilogram viška.

Obično se ugojimo na godišnjem odmoru. On je predodređen za ljenčarenje, na odmoru ne kuvamo, pa jedemo brzu hranu koja je mnogo kaloričnija. Uz sve to volimo i da popijemo po koju.

Kada dvije ili tri sedmice samo ugađamo svojim željama i odmaramo  punim plućima, linija može da trpi.

Većina ljudi se prepusti ljenčarenju iako su prije polaska na put bili puni planova za najrazličitije aktivnosti, od bavljenja sportom do istraživanja okoline mjesta u kojem ljetuju.

Uz silno odmaranje nikome se ne da da kuva, pa se jede brza hrana, puno roštilja i jela ispod sača, a o hladim osvježavajućim poslasticama u golemim količinama da i ne govorimo. Kalorija po kalorija i na kraju kući stižemo odmorni i zreli za dijetu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније