Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zdravlje

09. 03. 2013. 13:53 >> 13:44

VJEROVALI ILI NE

VIDEO: Tretman vatrom - hit u Kini

Koliko god zastrašujuće djelovao, tretman vatrom nije novina u kineskoj alternativnoj medicini ali je u posljednje vrijeme veoma popularan. Tearpeuti koji ga sprovode kažu da može da izliječi gotovo sve.

Tretman vatrom, koji se na kineskom zove 'Huǒ liáo', poznat je u alternativnoj medicini, a sprovode ga samo specijalizovani terapeuti.

Ovaj na prvi pogled zastrašujući tretman odvija se tako što se prvo pripremi specijalni "tajni eliksir" kojim se, natopi peškir.

"Čarobnim peškirom" se prekrije problematična regija, a zatim se sve prelije alkoholom i zapali.

Terapeuti tvrde kako plamen podstiče obnovu ćelija i pomlađivanje tena, dok drugi kažu da može izliječiti sve, od gojaznosti do prehlade.

Oni koji su isprobali ovaj tretman tvrde kako se poslije osjećaju relaksirano.(Huffington Post)

Kako tretman sa vatrom izgleda možete pogledati u nastavku:


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније