Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zdravlje

12. 08. 2014. 22:31 >> 00:09

BEZ DIJETE

Namirnice koje skidaju kilograme

Želite da izgledate odlično, ali su vam dosadile sve dijete koje ste probali? Evo rješenja, ove namirnice olakšaće vam skidanje kilograma.

 

Brokoli

Kada im je potreban vitamin C, većina ljudi poseže za citrusima, ali da li ste znali da 100 grama brokolija ima dovoljnu dozu vitamina C za čitav dan? Možete da ga jedete u neograničenim količanama i vaše tijelo će izgledati perfektno. Uz to bogat je i vlaknima pa ćete izbjeći prejedanje, a bićete siti.

Avokado

Avokado trostruko smanjuje masne naslage. Ne treba da vas je strah da u dijetu uključite ishranu koja ima zdrave masnoće, jer se od njih nećete ugojiti. Možda će vas iznenaditi, ali samo petina avokada može da vam skine salo sa stomaka.

Losos

Uz redovnu konzumaciju lososa, možete da brže dođete do pločica na stomaku. Zbog omega 3 kiselina on je jako zdrav, a povećava i aktivnost hormona tiroidne žlijezde zbog čega se ubrzava metabolizam.



Kokos

Kokosovo ulje sadrži trigliceride koje vaše tijelo koristi kao energiju, a gotovo je nemoguće da se to u vašem tijelu pretvori u masnoće. U jednom istraživanju, tokom 16 nedjelja, učesnici su koristili kokosovo ulje umjesto maslinovog i na kraju se ispotavilo da su masnoće redukovali oni koji su konzumirali kokosovo ulje.

Cimet

Začin koji se mora naći na vašoj listi namirnica, naročito ako želite da se osjećate i izgledate bolje. Cimet ne sadrži kalorije i odlično sagorjeva masnoća. Samo dvije kašike cimeta mogu da smanje nivo šećera u krvi, da umanje loš holesterol...

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније