Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zdravlje

01. 09. 2014. 23:25 >> 23:26

UKUSNO VOĆE

Grožđe za ljepotu i zdravlje

Voće koje čuva srce, pospješuje funkcije mozga, ublažava upale i podstiče oporavak mišića, odlično je rješenje i za njegu kože. Baš zato, gotovo sve kozmetičke kuće u paleti proizvoda za uljepšavanje i podmlađivanje imaju bogat izbor krema i preparata od grožđa.

Ako ste se ovih dana upravo vratili sa odmora i želite da tijelu vratite potrebnu vlažnost, zaboravite na hemijske proizvode i napravite jedan pravi "domaći".

Izaberite grožđe krupnijeg zrna, koje ćete viljuškom usitniti i pomiješati sa dvije kašike bademovog ulja. Čim namažete tijelo, primijetićete kako vam je koža odjednom postala glatka i svilenkasta, a pritom ćete se osjećati relaksirano i prijatno. Sjemenke grožđa hidriraju, ali i dubinski hrane suvu kožu, pa su u kombinaciji sa bademovim ili maslinovim uljem rješenje i za ispucale usne.

Moć ovog voća je, zbog vitamina, minerala i linolne kiseline, odavno prepoznata u aromaterapiji, pa je veoma popularno u kozmetičkoj industriji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније