Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zdravlje

[ B92.net ]

04. 05. 2015. 23:40 >> 23:31

TAJLAND

Šokantna kampanja protiv pušenja

Tajlandsko Ministarstvo zdravlja pronašlo je način da iznova šokira pušače. Nova kampanja čiji je cilj da ljude podstakne da ostave cigarete zaista je zastrašujuća.

Reklama koja se ovih dana emituje na tamošnjim televizijama prikazuje crnu tečnost koja podsjeća na mastilo i kojom je ispisano: “Omogućite vašim plućima da ponovo dišu”.

Crna tečnost iz reklame doslovno je napravljena od pluća mrtvih pušača, koja su donirana u naučne svrhe.

“Mastilo crnih pluća” zatim je flaširano i dijeljeno na javnim mjestima, a umjetnici i kaligrafi su u nekoliko javnih nastupa stvarali slike i poruke koje inspirišu ljude da ostave cigarete.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније