Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

[ Mladi Nikšića ]

04. 03. 2019. 19:21 >> 18:50

NA ŽABLJAKU

Mis zime Nikšićanka

Završen je izbor za mis zime koji se već tradicionalno održava na Žabljaku.

“Interesantno je da su tri Nikšićanke osvojile nagrade i jedna djevojka iz Mojkovca. Miss zime i Miss hotela Polar Star je Nikšićanka Bojana Durutović, prva pratilja je Tamara Raičević iz Mojkovca, druga pratilja je Nina Vuković iz Nikšića“, rekla je za portal Mladi Nikšića organizatorka izbora za mis Bojana Andrijasević.

Miss šarma i fotogeničnosti je Larisa Lalatović takođe iz Nikšića.

Djvojke su osvojile vrijedne novčane nagrade i polone od sponzora, vina iz vinarije Bogojević, poklon pakete od kozmetike Bura i poklon pakete iz Farmasija kao i vikende u Hotelu Polar Star i jedna od djevojka foto shuting za Vinariju Bogojević.

I ostale djevojke učesnice izbora nagrađene su vinima i poklon paketima kozmetike. Neke od njih će ostvariti i dalje saradnje.

“Djevojke su se predstavile u kreacijama Nade Koljnšić i Jelene Roganović Đurić i moda Per Te. Sve u svemu jedan predivan program i predivno druženje. Želimo puno sreće i uspjeha pobjednicama“, rekla je Andrijasević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније