Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Dokumentarni

17. 02. 2024.

Mirno more - emisija za pomorce

10. februar 2024.

- Naša tema je Registar crnogorskih pomoraca. Kako se ta baza podataka ažurira, da li znamo koliko je aktivnih pomoraca. Koliko je izdato pomorskih knjižica u prethodnoj godini, ovlašćenja i posebnih ovlašćenja našim pomorcima, čućemo od kapetana u Lučkoj kapetaniji Bar Predraga Ratkovića.

- Gost Radija Crne Gore bio je direktor Morskog dobra Mladen Mikielj. Kaže da su trenutni kapaciteti trajekata duplo veći nego u vrijeme dok je linijom Kamenari -Lepetane upravljao “Pomorski saobraćaj”. Mikielj očekuje da će trajekt “30. avgust” ove sezone imati bolji rezultat nego prethodne .

- Zabilježili smo i dešavanja na Tripundanskim svečanostima, koje su ove godine u Kotoru, okupile rekordan broj učesnika.

Urednik: Milorad Filipović

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се