Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 08. 2015. 19:48 >> 21:37
2

START ŠAMPIONATA

Rudaru samo bod, trijumf Budućnosti

Branilac trofeja, pljevaljski Rudar, na startu nove sezone Telekom Prve crnogorske fudbalske lige osvojio je samo bod.

Pljevljaci su pred svojim navijačima imali dva gola prednosti, ali su odbranu šampionske titule započeli remijem.

Izabranici Mirka Marića poveli su golom Miloša Radanovića u 34. minutu iz jedanaesterca. Prednost na 2:0 povisio je Kamerunac Alfonso Sopo u 53. minutu. Smanjio je Vule Vujačić u 69, a isti igrač postavio je konačan rezultat u 89. minutu.

Budućnost je novu sezonu počela sa dva postignuta pogotka i tri osvojena boda na gostovanju u Radanovićima.

"Plavo-bijeli" su pitanje pobjednika riješili za deset minuta igre u drugom dijelu, kada je Milivoje Raičević dva puta matirao golmana Grblja, u 66. i 77. minutu.

Zeta je pred svojim navijačima u Golubvcima slavila pobjedu u duelu sa ekipom Petrovca. Golubovčani su do trijumfa došli golovima Trišovića i Bjedova.

Duel Iskre i Dečića u Danilovgradu, timova koji su se prethodne sezone takmičili u Drugoj ligi, završen je pobjedom gostiju.

Tuzani su do prednosti došli u 10. minutu preko Save Gardaševića, da bi u posljednjem minutu regularnog toka susreta Lazarević duplirao prednost svog tima. U sudijskoj nadoknadi vremena Kovačević je postigao jedini pogodak za domaćina.

Uspješni na gostovanju u prvom kolu bili su i fudbaleri Bokelja koji su rezultatom 2:1 savladali Lovćen. Kotorani su u uvodonih 15. minuta došli do dva gola prednosti, da bi sredinom nastavka Tatar sa bijele tačke postavio konačan rezultat susreta.

U posljednjem meču ovog kola, sjutra u 17 sati u Nikšiću, sastaće se Sutjeska i Mladost. Direktan prenos tog meča možete pratiti na TVCG2.

Rezultati 1. kola Telekom 1. CFL:

Grbalj - Budućnost 0:2 (0:0)
(Raičević 66', 77')

Iskra - Dečić 1:2 (0:1)
(Kovačević 90+4' - Gardašević 10', Lazarević 90+1')

Rudar - Mornar 2:2 (1:0)
(Radanović (pen.) 34', Sopo 53' - Vujačić 69', 90')

Lovćen - Bokelj 1:2 (0:2)
(Tatar (pen) 64. - Šćekić 8', Macanović 15')

Zeta - Petrovac 2:0 (1:0)
(Trišović 44', Bjedov 62')

Sjutra:

17:00 Sutjeska - Mladost (TVCG2)

(Izvor: fscg.me)

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније