Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ fscg.me ]

30. 08. 2015. 23:26 >> 00:53

1. CFL

Petrovac bolji od Mornara

Dva gola Borisa Kopitovića donijela su Petrovcu pobjedu nad ekipom Mornara u zaostaloj utakmici 5. kola Telekom 1.CFL. Primorski derbi, pomjeren za danas zbog proslave Petrovačke noći, pripao je domaćinu rezultatom 2:1.

Domaćin je stigao do prednosti u 34. minutu, ali su Barani odmah uzvratili preko Jovana Vučinića koji je potpisao izjednačenje nepuna dva minuta kasnije.

Tim Milorada Malovrazića ostao je sa deset igrača u 69. minutu kada je Nenad Vujović dobio drugi žuti karton, ali ga to nije spriječilo da novim golom Kopitovića u 72. minutu stigne do treće pobjede u šampionatu.

Mornar je, s druge strane, doživio četvrti poraz pa sa jednim osvojenim bodom u pet kola leži na dnu tabele Telekom 1.CFL.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније