Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 11. 2015. 12:37 >> 12:24

ENGLESKA - NEOSTVARENA ŽELJA

Sidorf mašta o poslu u Premijer ligi

Bivši trofejni fudbaler Klarens SIdorf nada se da će u budućnosti moći da se kao trener oproba u engleskoj Premijer ligi, kad već ije iskusio čari fudbala u Engleskoj dok je bio igrač.

Holanđanin je trenerski posao započeo u Milanu i to u januaru 2014. godine, ali se zbog serije loših rezultata na klupi"roso-nera" zadržao kratko. Smijenjen je nakon svega četiri mjeseca, a na njegovo mjesto stigao je još jedan legendarni fudbaler Milana, Filipo Inzagi.

"Engleska i ja imamo posebnu priču. Bio sam veoma blizu da zaigram u Premijer ligi, ali ipak to se nije desilo. Zaista bih volio da kao trener ostvarim to i na pravi način osjetim strast navijača na svakoj utakmici. Postoje mnoge glasine o mom sljedećem poslu, i prija mi što me povezuju sa velikim klubovima", rekao je Sedorf za BBC Sport.

Tokom karijere Sidorf je nastupao za Ajaks, Sampdoriju, Real Madrid, Inter, Milan i Botafogo. Jedini je igrač u istoriji koji je uspio da osvoji tri Lige šampiona sa tri različita kluba (Ajaks, Real Madrid i Milan).

Za "roso-nere" je odigrao 431 utakmicu, postigao 63 gola, i osvojio dvije Serije A, dva Kupa i Superkupa Italije, dvije Lige šampiona, dva UEFA Superkupa i FIFA Svjetsko klupsko prvenstvo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније