Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 02. 2016. 15:17 >> 15:02

BELERIN NAKON PORAZA

"I dalje imamo šanse za prolaz"

Fudbaler Arsenala Ektor Belerin rekao je da njegova ekipa i dalje ima šanse da eliminiše Barselonu i plasira se u četvrtfinale Lige šampiona.

Arsenal je sinoć na svom terenu izgubio od Barselone sa 0:2 u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona golovima Lionela Mesija.

"Mi smo ekipa koja igra dobro, tako da još imamo šanse za prolaz dalje. Biće veoma teško, ali mi nikad ne odustajemo", rekao je Belerin za britanske medije.

Fudbaler Barselone Luis Suarez je poslije meča istakao da je njegova ekipa najbolja na svijetu.

"Veoma smo ambiciozni. Želimo da nastavimo da osvajamo trofeje, jer smo najbolji tim na svijetu", rekao je Suarez, ali je, ipak, oprezan pred revanš s Arsenalom.

"Ovo je lijep rezultat i srećni smo zbog njega, ali još ništa nije gotovo. Ima da se igra još 90 minuta i nikad se ne zna šta može da se dogodi u utakmicama Lige šampiona. Arsenal se bori za titulu u Premijer ligi i ima igrače koji mogu da naprave razliku u revanšu", rekao je urugvajski fudbaler.

Revanš će se igrati 16. marta u Barseloni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније