Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

16. 05. 2013. 19:30 >> 19:30

TRANSFER BOMBA

Falkao jednom nogom u Monaku

Golman Monaka Danijel Subašić izjavio je danas da je igrač Atletika iz Madrida Radamel Falkao na korak od dolaska u klub iz Monte Karla.

"Reći ću vam što sam ja čuo. Falkao je već 90 odsto Monakov. On bi se za koji dan mogao pojaviti u Monte Karlu i zvanično postati igrač Monaka. Naravno, to je ono što su nama rekli, uz malu zadršku da ga od Monaka jedino može odvojiti potpis za Real, koji, međutim, u ovom trenutku nije izgledan", rekao je Subašić za zagrebačke Sportske novosti.

Hrvatski internacionalac rekao je da se i "svašta" priča, ali da je vlasnik kluba, Rus Dmitrij Ribolovljev, najavio da će na ljeto potrošti 100 miliona eura na pojačanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније