Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

10. 05. 2016. 13:06 >> 12:49

SANČES POTPISAO

Jedan od najtalentovanijih fudbalera u Bajernu

Jedan od najtalentovanijih fudbalera svijeta Renato Sančes od ljeta će zaigrati u dresu minhenskog Bajerna, objavio je šampion Njemačke.

Mladi vezni fudbaler Benfike potpisao je petogodišnji ugovor.

"Oduševljeni smo smo doveli jednog od najboljih mladih fudbalera. Renato je brz, borben i tehnički nadaren igrač. Biće veliko pojačanje za nas", rekao je za klupski sajt izvršni predsjednik Karl-Hajnc Rumenige.

Bavarski gigant objavio je da je Benfiki platio 35 miliona eura za transfer 18-godišnjeg fudbalera, sa opcijom da obeštećenje naraste kroz bonuse.

Bajern poslije Sančesa uskoro očekuje dolazak štopera Borusije iz Dortmunda Matsa Humelsa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније