Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg.me/Beta

27. 05. 2016. 11:54 >> 13:27

POTPISAO TROGODIŠNJI UGOVOR

Murinjo: Velika je čast biti trener Junajteda

Britanski Skaj sport je sinoć javio, a danas je stigla i zvanična potvrda sa "Old Traforda" - portugalski fudbalski trener Žoze Murinjo novi je menadžer Mančester junajteda.

Murinjo je sa Junajtedom potpisao trogodišnji ugovor, s mogućnošću da ostane na "Old Trafordu" do 2020. godine, saopštio je danas taj premijerligaš.

"Biti trener Mančester junajteda je velika čast za mene. To je klub koji je je jako cijenjen u svijetu. Postoji mistika i romantika koje nema ni u jednom drugom klubu", rekao je Murinjo.

"Uvjek sam osjećao skolonost i imao simpatije prema "Old Trafordu", na kojem sam doživio neke nezaboravne trenutke u mojoj karijeri i doživio neke od najvećih uspjeha. Uvjek sam uživao u prisnosti sa Junajtedovim navijačima. Radujem se što ću biti njihov menadžer i što ću imati njihovu podršku u godinama pred nama", dodao je trofejni stručnjak, objavljeno je na sajtu Junajteda.

Portugalac će na klupi "crvenih đavola" naslijediti Luja van Gala, koji je dobio otkaz, dva dana nakon osvajanja FA kupa, i biće treći menadžer na klupi Junajteda od odlaska Aleksa Fergusona.

"Žoze je jedan od najboljih trenera na svijetu danas. Osvajao je trofeje i inspirisao igrače širom Evrope, a jako dobro poznaje Premijer ligu u kojoj je tri puta bio prvak", rekao je potpredsjednik Junajteda Ed Vudvord.

Murinjo, koji je od 2003. godine osvojio 22 trofeja, bez posla je od decembra prošle godine kada je dobio otkaz u Čelsiju, a u karijeri je predvodio Real, Inter, Porto, Benfiku, Leiriju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније