Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

31. 05. 2016. 20:00 >> 19:43

POTPISAN SPORAZUM

Saradnja Fakulteta za sport i FK Mladost

Predstavnici Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore i aktuelnog šampiona države u fudbalu - Fudbalskog kluba "Mladost" iz Podgorice, potpisali su sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji.

Za potrebe Fakulteta, kako je precizirano Sporazumom kojeg su potpisali dekan Stevo Popović i direktor "Mladosti" Marko Mugoša, klub će na raspolaganje staviti stručnu, tehničku, organizacionu i infrastrukturnu pomoć i stručni kadar.

"Jedan od glavnih ciljeva visokoškolskih ustanova je da se povezuju sa 'industrijom' u kojoj djeluju. U tom smislu, cilj Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje je da se povezuje i usko sarađuje sa klubovima, savezima i sportskim društvima. Fudbalski klub 'Mladost' je ovogodišnji prvak države u omladinskoj i seniorkoj kategoriji, pa tako i veoma interesantan partner za saradnju", kazao je dekan Fakulteta Stevo Popović.

Prema riječima direktora "Mladosti" Marka Mugoše, Fakultet će klubu pružati stručnu, kadrovsku i organizacionu pomoć za ostvarivanje programskih opredjeljenja. To će činiti, kako je objasnio, na način kako se dogovore rukovodstva Fakulteta i kluba za svaki pojedinačni slučaj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније