Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: O.Z.

21. 06. 2016. 20:30 >> 20:11

REAL AKTIVIRAO KLAUZULU

Morata odlazi iz Juvea, stiže Dani Alveš

Španski reprezentativac Alvaro Morata vratiće se u Real Madrid nakon dvije godine provedene u Juventusu. Madriđani aktivirali klauzulu iz ugovora sa Juventusom, ali ne planiraju da zadrže sjajnog napadača.

Morata je stigao u Juventus 2014. godine za 20 miliona eura, a Real Madrid je zadržao pravo da otkupi igrača za 30 miliona eura. Madridska ekipa je sada odlučila da aktivira klauzulu u Moratinom ugovoru.

"U narednim danima očekujemo da sve postane zvanično. Real Madrid nas je obavijestio da žele vratiti Moratu", rekao je generalni direktor Juventusa Đuzepe Marota, prenosi 'Tuttosport'.

On je istakao da će prvotimac Barselone Dani Alves u narednim danima potpisati ugovor sa Juventusom. Alveš će biti drugo pojačanje "Stare dame", nakon Miralema Pjanića koji je stigao iz Rome za 32 miliona eura.

Marota je takođe poručio i da Pol Pogba ostaje u Torinu i da klub uopšte nema namjeru da proda francuskog reprezentativca.

Real neće zadržati Moratu?

Španski napadač odigrao je odličnu prošlu sezonu, a sa dobrim partijama nastavio je na Evropskom prvenstvu u Francuskoj. Međutim, izgleda da to nije dovoljno za Real Madrid.

Kako pišu španska "Marka" i italijanska "Gazeta delo Sport", Madriđani jesu planirali da iskoriste klauzulu iz ugovora sa Juventusom i plate 30 miliona eura da bi vratili 23-godišnjeg golgetera, ali samo da bi ga prodali.

Navodno, Realov plan je da ga vrati za 30 miliona eura, a proda za 75 miliona. Među zainteresovanima pominju se Čelsi, Arsenal i Mančester junajted.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније