Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: O.Z. [ rtcg.me/cg-fudbal ]

07. 07. 2016. 09:32 >> 09:14

DANAS REVANŠI

TVCG: Rudar, Budućnost i Bokelj traže prolaz

Crnogorski predstavnici u kvalifikacijama za Ligu Evrope, fudbaleri Rudara, Budućnosti i Bokelja, odigraće danas revanš utakmice prvog kola.

Pljevaljski Rudar igraće u Nikšiću protiv albanskog Kukešija, nakon što je prvi duel u Elbasanu završen neriješeno 1:1.

Duel u Nikšiću počeće u 17 sati i 30 minuta. Direktan prenos meča na stadionu kraj Bistrice možete pratiti na Drugom programu TVCG.

Kapiten Rudara Neđeljko Vlahović očekuje neizvjestan meč.

"Očekuje nas neizvjestan meč koji nam može donijeti dosta pozitivnog. Imamo protiv sebe kvalitetnog protivnika, u to smo se uvjerili, ali svjesni svoga kvaliiteta i ogromne želje za prolazom. Daćemo svoj maksimum jer želimo dvomeč sa Austrijom", poručio je Vlahović, prenosi portal CG-fudbal.

Budućnost će pod Goricom, u 19 sati, ugostiti Rabotnički.

Prva utakmica u Skoplju završena je 1:1.

Vezni fudbaler Budućnosti Luka Mirković smatra da njegov tim može do naredne faze takmičenja.

"Očekujem veoma tešku utakmicu. Napravili smo odličan rezultat u gostima i samim tim ulazimo sa većim samopouzdanjem u revanš meč. Ne smijemo da se opustimo jer se radi o odličnoj ekipi i svjesni smo što nam donosi ova utakmica. Spremni smo svi da damo maksimum i ulazimo u ovaj meč mnogo spremniji u odnosu na prvu utakmicu. Uz malo sreće nadam se prolazu u narednom kolu", kazao je vezista Budućnosti Luka Mirković.

Makedonci u Podgoricu nisu došli sa bijelom zastavom što potvrđuju riječi trenera Rabotničkog Tomislava Franca.

"Odigrali smo 1:1 u Skoplju no sada slijedi odlučujućih 90 minuta u Podgorici. I da je bilo 0:0 u prvom meču opet bi morali ići na to da damo gol više. Budućnost je kvalitetan tim, ali mislim da imamo kapaciteta da slavimo i prođemo u drugo kolo", kazao je trener Rabotničkog.

Sat kasnije počeće meč u Novom Sadu, između Vojvodine i kotorskog Bokelja.

U prvom duelu u Petrovcu nije bilo pobjednika, a okončan je 1:1.

Trener Bokelja, Slobodan Drašković na konferenciji za medije u Novom Sadu, kazao je su spremni da pruže maksimum.

"Svjesni smo snage Vojvodine, ali i njenih slabosti. Imamo aktivan rezultat i bitno je da pokažemo da možemo da se suprostavimo jednoj ekipi koja ima veliku tradiciju. Uostalom i u Kotoru smo ih iznenadili, a pa zašto ne bi bilo tako i na njihovom terenu. Svjesni smo da nas očekuje težak zadatak, ali nijesmo došli sa bijelom zastavom", rekao je Drašković.

Trener Vojvodine Nenad Lalatović je istakao da Kotorani imaju kvalitet i da Vojvodina mora ozbiljno pristupiti meču ako želi prolazak u sljedeće kolo.

"Očekivanja pred ovu utakmicu moraju da nam budu pozitivna. Igraćemo na našem terenu, protiv ekipe koja ima svoj kvalitet, što je pokazala i u prvoj utakmici. Dobro se brane, imaju dobru polukontru i kontru, a vidljivo je bilo da su dobri i u skok igri. Tokom proteklih pet dana, radili smo na tome da pokušamo da neutrališemo njihove vrline i iskoristimo njihove mane, koje ima svaki tim, pa tako i njihov. Nadam se da će publika doći u velikom broju da nas podrži, pogotovo zbog toga što će ulaznice za istočnu i severnu tribinu moći besplatno da se preuzmu. Njihova podrška nam je svakako potrebna", rekao je Lalatović, prenosi CG-fudbal.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније