Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

26. 05. 2013. 11:39 >> 11:40
1

POTVRĐENO

Nejmar i definitivno u Barsi

Pisanja španskih medija o prelasku Nejmara na "Nou Kamp" danas su potvrđena i od strane Barselone. Na zvaničnom sajtu kluba objavljeno je da će se talentovani Brazilac na ljeto pridružiti Leu Mesiju u napadu.

"Nejmar će sljedećih pet sezona igrati za Barselonu. On je igrač koji je poznat po svojim tehničkim vještinama zbog čega je ovaj napadač noćna mora za svaku odbranu. Njegov stil je prelijep za gledanje, a priznanje i pohvalu je dobio od legendarnog Pelea. Nejmara mnogi vide kao njegovog modernog nasljednika", napisano je na Barseloninom sajtu.

Dosadašnji fudbaler Santosa, koji ima 21 godinu, sa prvakom Španije postigao je dogovor o petogodišnjoj saradnji.

Finansijski detalji nijesu saopšteni, a mediji u Brazilu spekulišu da će Santosu na ime obeštećenja biti uplaćeno 28 miliona eura.

"U ponedjeljak potpisujem za Barselonu. Hvala svima u Santosu za devet divnih godina. Moja osjećanja prema klubu i publici se nikad neće promijeniti. Pomiješana su mi osjećanja tuge...", napisao je Nejmar na svom Instagram profilu.

On je za četiri godine, koliko je u prvom timu Peleovog kluba, postigao 156 golova.

Nejmar će se oprostiti od Santosa na današnjoj utakmici protiv Flamenga, kojom počinje sezona, a Barseloni će se priključiti posle Kupa konfederacija, koji počinje 15. a završava se 30. juna.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније