Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: S.V. [ Beta ]

28. 11. 2016. 22:40 >> 22:16

NA VRIJEME

Završeni radovi na stadionu u Sočiju

Građevinski radovi na stadionu u Sočiju, gdje će se igrati fudbalske utakmice Kupa Konfederacija 2017. godine i Svjetskog prvenstva godinu dana kasnije, završeni su na vrijeme, saopštili su danas organizatori turnira.

Na stadionu u Sočiju održane su ceremonije otvaranja i zatvaranja Zimskih olimpijskih igara 2014. godine, ali na njemu još nije odigrana nijedna fudbalska utakmica, pošto su bile potrebne velike izmjene, da se ukloni privremeni krov i da se uveća kapacitet sa 40.000 na 47.700 sjedišta.

Soči će biti jedan od četiri gradova domaćina Kupa Konfederacija naredne godine, koji je pripremni turnir za Svjetsko prvenstvo 2018. godine.

Regionalni zvaničnici saopštili su da će 150 kozaka biti dodato bezbjednosnim snagama na Kupu Konfederacija.

Kozaci su 2014. godine bili kritikovani pošto su, radeći kao obezbjeđenje Zimskih olimpijskih igara u Sočiju, koristili bičeve kako bi prekinuli nastup feminističke pank grupe "Pusi rajot".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније