Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

16. 01. 2017. 23:13 >> 22:49

"META LIGA ŠAMPIONA"

Vidić: Junajted je ispao iz trke za titulu

Bivši fudbaler Mančester junajteda Nemanja Vidić ocijenio je danas da su "crveni đavoli" poslije remija s Liverpulom ispali iz trke za titulu u Premijer ligi.

"Realno, ispali smo iz trke za titulu. To je moje mišljenje. Ali, način na koji je Junajted igrao u posljednjih nekoliko nedjelja je ohrabrujuć. Ako nastave da igraju tako meta, može da bude mjesto koje vodi u Ligu šampiona", rekao je Vidić za ESPN.

Junajted je juče odigrao 1:1 s Liverpulom i tako prekinuo seriju od šest uzastopnih pobjeda u Premijer ligi.

"U prvom poluvremenu smo igrali dobro. Imali smo tri ili četiri dobre prilike koje smo morali da iskoristimo. U drugom poluvremenu nijesmo igrali tako dobro kao u prvom, ali je (Zlatan) Ibrahimović ponovo pokazao svoju klasu. Sve u svemu, 1:1 je fer rezultat", rekao je bivši srpski fudbaler.

Junajted je šesti na tabeli Premijer lige sa 40 bodova, odnosno ima 12 bodova manje od vodećeg Čelsija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније