Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

09. 06. 2013. 22:39 >> 22:49

STANADARD

Švajni: Barselona i dalje najbolja

Bastijan Švajnštajger je rekao da smatra da je i pored svih Bajernovih uspjeha, Barselona i dalje najbolji tim Evrope. On je za njemački Bild rekao da Bajern još nije pokazao sav potencijal i istakao da može da postigne još mnogo.

"Izgleda lijepo vidjeti ovih 13 trofeja, nakupio sam pravu gomilu, ali to me čini još više gladnim. Imam 28 godina, u odličnim sam fudbalskim godinama. Veoma sam uzbuđen zbog naredne sezone i pretpostavljam da ćemo osvojiti nekoliko trofeja. Ulazimo sa velikim samopouzdanjem u novu sezonu. Ponovo imamo trenera svjetske klase kakava je Pep Gvardiola. Veoma sam uzbuđen", rekao je Švajnštajger.

I pored toga što je Bajern ove godine osvojio “triplu krunu“ Švajnštajger i dalje tvrdi da je Barselona najbolja ekipa u Evropi.

"U mojim očima, Barselona je i dalje ekipa broj jedan u Evropi. Oni su standardni u evropskim takmičnjima u posljednjih šest godina. Ne možemo odmah poslije osvajanja velike titule da kažemo: 'Mi smo najbolji u Evropi'", rekao je on.

Pobjeda njegovog tima nad Barselonom od 4:0 u polufinalu Lige šampiona je "savršenstvo" fudbala, smatra popularni “Švajni“.

"Uspjeli smo u našoj taktici. Iskoristili smo iskustva iz prethodnih sezona da bismo napredovali. Jup Hajnkes je od nas napravio pravi tim. Sada smo dobri i u napadu i u odbrani. Čak su i napadači veoma naporno radili u odbrani. To je kluč uspjeha. Timski duh je stvoren, i od toga ćemo imati samo više koristi u budućnosti", rekao je Švajnštajger.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније