Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

26. 06. 2013. 18:07 >> 18:07

OSUDA

Benitez: Murinjo ne zna šta je fer-plej

Dojučerašnji trener Čelsija Rafa Benitez istakao je da je znao da neće ostati na klupi tima sa „Stamford Bridža“ čim su krenule spekulacije o povratku Murinja.

Španski stručnjak je takođe izjavio za britanski 'The Guardian' da nema pozitivno mišljenje o svom nasljedniku na klupi Čelsija, Žozeu Murinju.

„Ja ne znam šta Murinjo tačno radi. Znam šta ja radim – uvijek želim pobjedu, ali uvijek ostajem u granicama fer-pleja. Počeo sam da treniram u Realu sa 13 godina i tada mi je to usađeno. To sam prihvatio kao zakon koga sam se uvijek pridržavao, bilo da pobjeđujem ili gubim. Nijesam siguran da je Murinjo to usvojio", rekao je Benitez.

Trener Napolija kaže da mu je drago da se od klupe “plavaca“ oprostio sa trofejom, jer je bio svjestan da Murijo dolazi na ljeto u London.

“Nije bilo lako uspostaviti bilo kakav sistem kada svi znaju da se Murinjo vraća na kraju sezone. Drago mi je da sam svoju ambiciju prenio na igrače i da smo osvojili trofej u Ligi Evrope." rekao je Benitez.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније