Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

30. 09. 2017. 20:34 >> 20:04

PREMIJER LIGA

Siti osvojio "Stamford bridž", De Brujne heroj

Fudbaleri Mančester sitija pobijedili su večeras u gostima Čelsi sa 1:0 u derbi utakmici sedmog kola engleske Premijer lige.

Jedini gol na utakmici postigao je Kevin de Brujne u 67. minutu.

Siti sada ima 19 bodova i današnjom pobjedom je zadržao diobu prvog mjesta u Premijer ligi sa gradskim rivalom Mančester junajtedom, dok je šampion Engleske, Čelsi, četvrti sa 13.

Prvo poluvrijeme utakmice na stadionu Stamford bridž nije donijelo mnogo uzbuđenja. Oba tima imala su po nekoliko solidnih situacija pred golom rivala, ali su mreže poslije prvih 45 minuta mirovale.

U drugom poluvremenu Siti je imao inicijativu i to je donijelo rezultat u 67. minutu. Gabrijel Žezus je s ivice šesnaesterca odigrao povratnu ka De Brujneu, koji je nakon kratkog driblinga snažno šutirao i savladao Tibu Kurtou.

Do kraja susreta gosti su mogli do još jednog gola, ali je Antonio Ridiger s gol linije u 85. minutu zaustavio snažan šut Žezusa sa oko 10 metara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније