Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

08. 10. 2017. 23:51 >> 23:21

UGOVOR POTPISAN U TAJNOSTI

Ramos u Realu do 2021.

Fudbaler Real Madrida, Serhio Ramos produžio je ugovor sa tim klubom do juna 2021. godine, prenijeli su danas španski mediji.

Kako je prenijela Marka, dogovor je postignut tokom prošle sezone, a ugovor je potpisan u tajnosti, bez ikakve objave.

Ramos je u odličnim odnosima sa predsjednikom kluba, Florentinom Peresom i obojica su smatrali da ne treba javno predstavljati novi ugovor, kojim će kapiten Španije ostati na "Santjago Bernabeu" do juna 2021.

Ako ostane do kraja ugovora, Ramos će 16 godina igrati za Real. On je do sada sa klubom osvojio četiri šampionske titule, tri Lige šampiona, dva Kupa kralja, po tri Superkupa Španije i Evrope i dva svjetska klupska prvenstva.

Marka je navela da će 31-godišnji Ramos novim ugovorom biti jedan od najplaćenijih igrača tog kluba, zajedno sa Kristijanom Ronaldom i Garetom Bejlom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније