Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

12. 02. 2013. 18:19 >> 18:16

PRETJERANE KRITIKE

El Šaravi vjeruje da će se slagati sa Balotelijem

Napadač Milana Stefan El Šaravi ne slaže se sa ocjenama da je previše sličan Mariju Baloteliju, te da njih dvojica ne mogu da funkcionišu zajedno u napadu "rosonera".

„Kritike su pretjerane. Odigrali smo samo dva meča i prema tome se ne može donositi ocjena. Mariju je potrebno vrijeme da se prilagodi. Znam da svi moramo da popravimo izdanja, ali nije istina da Baloteli i ja ne možemo da igramo zajedno“,  rekao je El Šaravi.


Mladi špic Milana kaže da ga problemi sa koljenima ne brinu previše.

 „Imam tu povredu već dvije ili tri sezone. Povremeno me nervira, ali mogu da se nosim sa tim problemom“,  zaključio je El Šaravi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније