Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

19. 02. 2018. 22:49 >> 22:47

PREUZEO ČETVRTO MJESTO

Lacio rutinski pobijedio Veronu

Fudbaleri Lacija pobijedili su večeras na svom terenu Veronu sa 2:0, u utakmici 25. kola italijanskog prvenstva i popeli se na četvrto mjesto na tabeli.

Oba gola za rimski klub postigao je Ćiro Imobile, u 56. i 60. minutu. On se sada učvrstio na prvom mjestu liste strijelaca Serije A sa 22 gola, a ima i osam asistencija. Drugi na listi je Mauro Ikardi iz Intera sa 18 golova.

Lacio je prekinuo niz od tri poraza i popeo se na četvrto mjesto na tabeli sa 49 bodova, jednim bodom više od Intera, koji je pao na peto mjesto. Ispred Lacija je Roma sa 50 bodova, a odmakle su im dvije prvoplasirane ekipe. Prvi je Napoli sa 66 bodova, a aktuelni šampion Juventus ima bod manje.

Verona je pretrpjela 17. poraz i pretposljednja je na tabeli sa 16 bodova, pet manje od Krotonea koji je prvi iznad crte, van zone ispadanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније