Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

18. 07. 2013. 19:24 >> 19:31
2

LE(KVALIFIKACIJE)

Senica odoljela pod Goricom

Mladost je bila mnogo bolja od Senice u meču 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ali su je dvije početničke greške koštale pobjede nad slovačkim timom - 2:2. Rezultat je loš, ali daleko od toga da je sve izgubljeno, jer je podgorički tim danas pokazao da može ravnopravno da se nosi sa iskusnim protivnikom.

Prvo poluvrijeme je proteklo uglavnom u igri između dva šesnaesterca, ali je jedna loša intervencija golmana Vujadinovića koštala Mladost primljenog gola.

Prvi su zaprijetili "romantičari" preko Seratlića čiji je šut sa 25 metara prošao tik pored stative golmana Sule. Uzvratili su gosti preko Jirašeka, koji je šutirao sa vrha šesnaesterca, ali je Vujadinović dobro intervenisao. Međutim, u 33. minutu golman Podgoričana je loše procijenio jednu dugu loptu, što je iskoristio Kalabiška, nadvisio ga u skoku i poslao loptu u mrežu.

Do kraja prvog dijela nije bilo izglednih šansi.

Mladost je odlično otvorila nastavak, sabila protivnika na njegovoj poluvini i već u 54. Minutu došla do izjednačenja. Ribeiro je oborio Seratlića u svom šesnaestercu, a Knežević realizovao penal.

Seratli je nedugo zatim imao sjajnu šasnu. U trku je primio loptu i oslobodio se čuvara, ušao u kazneni prostor i šutirao topovski sa sedam, osam metara, ali je Sula fenomenalnom odbranom odbio loptu u korner.

Mladost je oštećena u 73. minutu, jer je gol Šofranca poništen zbog ofsajda, koji nije postojao.

Kazna je stigla u 76. minutu. Opet duga lopta, kao kod prvog gola i opet kardinalna greška domaćih. Ovoga puta loše su reagovali Šofranac i Tomić, loptu je primio Diarasuba i iskosa sa lijeve strane pogodio suprotan ugao Vujadinovićevog gola za vođstvo gostiju od 2:1.

Igrači Mladost nijesu klonuli duhom, pa je kao nagrada stiglo izjednačenje u 86. minutu. Strijelac je bio sjajni Japanac Taku, koji je fenomenalnim udarcem sa 20-ak metara matirao Sulu i postavio konačan rezultat.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније