Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

23. 07. 2013. 21:12 >> 21:13
1

DRAGIĆEVIĆ NAPUSTIO KLUB

Vukčević na klupi Budućnosti

Radislav Dragićević više nije trener Budućnosti, saopšteno je iz kluba. Na klupi Podgoričana zamijeniće ga njegov dosadašnji pomoćnik Nenad Vukčević.

Dragićević je sporazumno raskinuo ugovor sa podgoričkim klubom, jer želi da se u potpunosti posveti radu u reprezentaciji Crne Gore, gdje je asistent seletkoru Branku Brnoviću, s obzirom da je prošle sezone obavljao obje funkcije.

Novi trener "plavo-bijelih", Nenad Vukčević, je u svojoj igračkoj karijeri nastupao za Budućnost, a ovo će mu biti prvi samostalni mandat.

Za njegovog pomoćnika imenovan je Goran Perišić, takođe dosadašnji član stručnog štaba Podgoričana.

"U skladu sa politikom kluba i planovima za sljedeći četvorogodišnji period, klub će nastojati da se maksimalno orjentiše na "domaće snage" sa željom da izgradi potencijale  i pruži šansu mladim ljudima", poručili su iz Budućnosti.


Vukčević : Velika čast i obaveza
 

Poslije imenovanja za šefa stručnog štaba, Nenad Vukčević je u izjavi za zvanični sajt izrazio zadovoljstvo odlukom Upravnog Odbora da mu ukaže povjerenje.

"Velika mi je čast što sam poslije toliko godina u stručnom štabu dobio povjerenje Uprave kluba da samostalno vodim ekipu. Želim da zahvalim novoizabranom rukovodstvu što su u meni vidjeli trenera koji je sposoban da vodi ovaj mladi tim. Ovo je velika čast za mene, većinu igračke i trenerske karijere sam proveo u Budućnosti tako da mi je još draže što ću voditi ekipu", kazao je mladi trener.

S obzirom da je uprava najavila da će ekipu bazirati na mladim snagama, Vukčević je dobar izbor jer ekipu dobro poznaje, pošto je sa nekim igračima sarađivao i u omladincima prije par godina.

"Imamo veoma mlad tim pred kojim je svijetla budućnost. Očekuje nas dosta posla kako bi formirali ozbiljnu ekipu koja će biti konkurentna i šire od domaćih okvira. Vjerujem u svoj stručni štab, a moj prethodnik Dragićević mi ostavlja potpuno spreman tim", optimističan je Vukčević.

Fudbaleri Budućnosti već sjutra odlaze na desetodnevne pripreme u Bajinu Baštu, gdje će odigrati nekoliko kontrolnih mečeva.

Početak fudbalskog prvenstva Crne Gore zakazan je za 10. avgust.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније