Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

(B92)

09. 05. 2018. 23:38 >> 23:33

ZAOSTALI MEČEVI

Barsa ubjedljiva, Real izgubio

Fudbaleri Barselone ostvarili su ubjedljivu pobjedu, dok je Real Madrid poražen u Sevilji u zaostalim mečevima španske La Lige.

Novi šampion Španije je, na svom stadionu, savladao Viljareal rezultatom 5:1 i dva kola prije kraja ima veliku šansu da sezonu u prvenstvu završi bez poraza.

Sve je bilo gotovo već u prvih 15 minuta, kada su Katalonci preko Brazilaca, Kutinja i Paulinja, došli do sigurne prednosti, da bi u finišu prvog dijela i Lionel Mesi zatresao mrežu rivala.

U drugoj utakmici večeras, Sevilja je kao domaćin pobijedila madridski Real, rezultatom 3:2.

Zinedin Zidan je izveo kombinovani sastav, ali "Kraljevski klub" nije mogao da se suprotstavi raspoloženim Andalužanima, koji su poveli u 26. minutu preko Visama Ben Jedera.

Do poluvremena je Lajun duplirao vođstvo, da bi početkom nastavka kapiten Reala Serhio Ramos promašio penal.

Loše veče Ramosa je nastavljeno u finišu, pošto je zatresao sopstvenu mrežu, ali je šampion Evrope i svijeta ublažio poraz preko Borhe Majorala i Ramosa, koji je drugi put sa bijele tačke ipak bio precizan.

Real je ostao na trećem mjestu sa 72 boda, Sevilja je sedma sa 54, tri manje od šestoplasiranog Viljareala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније