Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

11. 08. 2018. 11:24 >> 11:10

DOBIJA NOVI UGOVOR

Španski mediji: Modrić ostaje u Realu

Gotovo svi španski mediji objavili su jutros informaciju da će kapiten reprezentacije Hrvatske i jedan od najboljih veznih igrača na svijetu Luka Modrić produžiti ugovor s Realom Madridom.

Modrić se posljednjih dana uveliko povezuje s prelaskom u milanski Inter, a interesovanje za Hrvata napravilo je veliki problem u Madridu s obzirom na to da predsjednik "Kraljevskog kluba" Florentino Perez ni pod koju cijenu ne želi da proda Modrića.

Italijanski mediji danima su pisali o tome da transfer Modrića u Inter nije samo spekulacija i da je veoma moguće da Hrvat dođe u Seriju A, a navodno je i on bio zainteresovan za dolazak na Apenine, gdje bi dobio višegodišnji ugovor s opcijom odlaska u Kinu nakon toga.

Ipak, Real Madrid ne želi se odrekne usluga najboljeg igrača Svjetskog prvenstva, a prema pisanju Marke i Asa, "Kraljevski klub" spremio mu je novi, poboljšan ugovor s kojim će se po zaradi izjednačiti s kapitenom Serhiom Ramosom, piše Klix.ba.

Podsjećamo, Real je već napustio Kristiano Ronaldo koji je otišao u Juventus, a odlazak Luke Modrića sigurno bi bio veliki problem za španski tim jer bi u jednom prijelaznom roku izgubili dva veoma bitna igrača.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније